Motbydelig av Odd-supportere

TOK AVSTAND: Dag-Eilev Fagermo sa klart fra.

TOK AVSTAND: Dag-Eilev Fagermo sa klart fra. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var kjapt ute og slaktet det motbydelige banneret som Odd-supporterne strakk utover store deler av tribunen bak søndre mål i søndagens kamp mot Molde.

DEL

PD menerÅ karakterisere en frikjent spiller som voldtektsmann på denne måten, er så lavmål og motbydelig som det går an å bli.

Vi er 100 prosent enig med Fagermo i at supporterne bør konsentrere seg om å støtte sin egen klubb, og ikke henge ut motstanderne på denne måten.

Dessverre er det ikke første gangen Odd-supportere driter seg ut. De har på samme måte kalt tidligere spillere for judaser og det som verre er. En ting er å pipe, noe helt annet er å sette spillere i gapestokken i en så alvorlig sak.

Sant nok er ikke Odd alene om å ha supportere som innimellom driter seg ut og dermed setter sin egen klubb i et elendig lys.

Nettopp derfor er det så viktig at trenere og klubber går raskt ut og tar avstand mot denne typen sjikanerende ytringer mot motstandernes spillere.

Klart supporterne er viktig for klubbene. Ikke bare er de heiagjeng, de sørger også for billettinntekter og inntekter i forbindelse med kjøp av supporterutstyr. Likevel er det viktig at klubbene innimellom setter ned foten og sier ifra når de tråkker over en grense. Søndag tråkket de over med begge beina. Da er det fint at Odd-sjef Einar Håndlykken i går ringte Molde og ba om unnskyldning.

Artikkeltags