Velkommen tilbake, Tommy!

TILBAKE: Tommy Svindal Larsen er tilbake på jobb.

TILBAKE: Tommy Svindal Larsen er tilbake på jobb. Foto:

Av

I vinter møtte Pors-trener Tommy Svindal Larsen veggen. Hodet og kroppen sa fullstendig stopp for 44-åringen som har 99 aldersbestemte og 24 A-landslagskamper for Norge. Han kom seg knapt ut av senga, og han har vært sykemeldt i hele vårsesongen.

DEL

PD menerMandag er han Dagbladet i sin tid kalte «Guds gave til fotballen» endelig tilbake på treningsfeltet på Vestsida.

I sommer har han stått fram i både PD og TA og fortalt om utbrentheten som rammet ham så nådeløst i vinter. Dette står det all mulig respekt av, og reportasjene har vært viktige bidrag for større åpenhet om denne litt tabubelagte sykdommen.

Svindal Larsen er Telemarks kanskje beste fotballspiller i moderne tid, og han er en person svært mange mennesker i Telemark, og hele Norge, ser opp til og beundrer. Derfor er det så bra at han setter ord på og forteller åpent at utbrenthet kan ramme oss alle, uansett om du er en vellykket fotballspiller/trener eller en helt vanlig person.

Vi for vår del liker hans åpne og ærlige stil overfor pressen. Det er alltid en fornøyelse å intervjue 44-åringen eller dekke Pors-kamper med ham som trener. Han sier hva han mener, og er 100 prosent profesjonell i forhold til journalistene. I et portrettintervju her i avisa i fjor fortalte han hvordan tida i Tyskland har formet ham som person. Tyskerne setter store krav, og kanskje satte han litt vel tøffe krav i forhold til seg selv.

Velkommen tilbake, Tommy!

Artikkeltags