Pussig rolle i bompengepartiet

NY: Utspill ser ikke ut til å være sendt av Mari Byberg Knudtsøn.

NY: Utspill ser ikke ut til å være sendt av Mari Byberg Knudtsøn.

Av

Partiet «Folkeaksjonen NEI til mer bompenger i Grenland» har begynt å røre på seg i Porsgrunn, ikke om bompenger, men bistroen på Sandøya. I en e-post mener partiet at bistroen er viktig for lokalmiljøet på Sandøya og bør få dispensasjonen tilbake.

DEL

PD menerMeninger fra det nye partiet i bystyret er veldig bra, og vi håper det blir mer. Et problem med Sandøya-utspillet er at det ikke er sendt fra partiets bystyrerepresentant i Porsgrunn, Mari Byberg Knudtsøn, men fra bystyrerepresentanten i Skien, Tommy Ballestad.

Vi synes det er pussig at en skienspolitiker griper inn i nabobyens saksbehandling på Sandøya, og kan ikke se at det er saklig grunnlag for at Skien skal intervenere i en superlokal bistrosak i Brevik-skjærgården. Ballestad har undertegnet e-posten med «styremedlem FNB Porsgrunn», men også det er pussig.

At kommuner blandes på denne måten er som at Robin Kåss skulle vært styremedlem i Skien arbeiderparti. Det er han selvfølgelig ikke. Riktignok heter de «Folkeaksjonen NEI til mer bompenger i Grenland», men inntil et «Grenland bystyre» eventuelt ser dagens lys, er det naturlig å behandle lokalsaker innenfor egne grenser, og ikke blingse i rollene.

I Porsgrunn formannskap har Høyre, Venstre, Frp og FNB lagt fram felles budsjettforslag. Dette dreier seg om kutt og prioriteringer innenfor et budsjett på 2,7 milliarder. Dersom Ballestad nå er en del av opposisjonen i Porsgrunn, bør det komme klart fram.Artikkeltags