Arbeiderpartiets blodtåke

TRIST: Ordfører Robin Kåss' oppdatering på Facebook var nitrist lesning.

TRIST: Ordfører Robin Kåss' oppdatering på Facebook var nitrist lesning. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Hva har skjedd med norske politikere som vil sende afghanske ungdommer tilbake til bomberegnet i Kabul og andre livsfarlige steder i Afghanistan?

DEL

PD mener I forrige uke sa Arbeiderpartiet og Senterpartiet nei til SVs hastevedtak om å stanse utsendingen av afghanske ungdommer den dagen de fyller 18 år.

Her i Porsgrunn hang ordfører Robin Kåss seg på og støtter sin partiledelse i Oslo. Dette var nitrist lesning.

Vi snakker om et hundretalls ungdommer som har flyktet fra krig, bilbomber og terror i hjemlandet, og fått en trygghet her i Norge. Blant annet i Vallermyrene leir, der flere av ungdommene allerede er godt integrert i lokalsamfunnet.

Ville Kåss, Gahr Støre og andre Ap-topper frivillig reist til Kabul og oppholdt seg der noen måneder uten en haug med livvakter? Gahr Støre burde vite bedre. Han var til stede på Serena Hotell da Dagblad-journalist Carsten Thomassen ble drept i et terrorangrep i 2008.

Framfor retur til hjemlandet, velger flere av de såkalte oktoberbarna å rømme og bo på gata i andre europeiske storbyer.

I denne saken skammer vi oss over stortingets vedtak. Selv om disse guttene er 18 år og myndige, sender vi egentlig barn tilbake til dette helvete på jord.

Hvilket framtid tror norske politikere at disse barna har når de returneres til et regime de har flyktet fra? Dette kan vi rett og slett ikke være bekjente av.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken