Comeback-Kid tilbake i manesjen

FRP: Thorleif Fluer Vikre var ikke ferdig. Nå er The Comeback Kid tilbake på 2. plass på lista til Vestfold og Telemark Frp.

FRP: Thorleif Fluer Vikre var ikke ferdig. Nå er The Comeback Kid tilbake på 2. plass på lista til Vestfold og Telemark Frp.

Av

For 4 år siden ble mangeårig porsgrunnspolitiker, nå Kragerø-bosatte, Thorleif Fluer Vikre utsatt for et skittent bakholdsangrep fra egne partivenner.

DEL

PD menerFluer Vikre var innstilt som nummer 1 på fylkestingslista av Frps nominasjonskomite, men fløyen rundt Gry-Anette Rekanes Amundsen satte i gang et «bakholdsangrep» på Thorleif Fluer Vikre, som et slags takk for sist.

Målsettingen var å få Rekanes Amundsen inn på førsteplass, men ei tabbe i Nome Frp gjorde dette umulig. Dermed hostet fløyen opp den gang nokså uerfarne Knut Johansen fra Skien som toppkandidat, til stor overraskelse for både han selv og hele det politiske miljøet i Telemark. Sirkuset endte med at Fluer Vikre trakk seg fra fylkespolitikken, og har siden levd et litt anonymt politisk liv i sin nye hjemby Kragerø.

I helga var The Comeback-Kid tilbake da han ble nominert på 2. plass på Frps liste foran fylkestingsvalget for det nye fylket Vestfold og Telemark. Dette førte igjen til at både Gry-Anette Rekanes Amundsen og Karianne Hansen fra Skien trakk seg fra lista.

Thorleif Fluer Vikre gjorde en fenomenal jobb for Porsgrunn Frp i en årrekke, og det var bare Aps to meget populære ordførere, Elisabeth A. Nilsen og Øystein Beyer, som holdt ham unna kontoret Robin Kåss har hatt nøklene til de tre siste årene.

Derfor tror vi Frps nominasjonsmøte gjorde et bra valg da de børstet støvet av den meget rutinerte 52-åringen på det historiske nominasjonsmøtet i helga.

Artikkeltags