Lavmål fra Frps girlpower

GIRLPOWER: Monica Arntzen, Ingunn Lundin Jensen og Marianne Markus med valgkampens lavmål så langt.

GIRLPOWER: Monica Arntzen, Ingunn Lundin Jensen og Marianne Markus med valgkampens lavmål så langt.

Av

Direkte på NRK Telemarks ettermiddagssending onsdag karakteriserte Bamble Frps trio Ingunn Lundin Jensen, Monica Arntzen og Marianne Markus ordfører Hallgeir Kjeldal (Ap), Tom Rune Olsen (Ap) og Dag Yngland (V), som de for øvrig kalte Yngdal, for gamle, gretne gubber i midtlivskrisa (direkte sitat).

DEL

PD menerOnsdagens leder her i PD var bakgrunnen for at de var gjester i studio på Borgeåsen. Trioen ble kritisert for at ingen av dem stilte opp i lørdagens debatt på Brotorvet til tross for at de noen dager tidligere hevdet at de som kvinner ble oversett av avisenes journalister.

At de hevdet at undertegnede må sjekke best før-datoen, er helt greit. Den bør alle sjekke innimellom. Men at de synker så dypt at de karakteriserer politiske motstandere som gamle, gretne gubber i midtlivskrisa, er rett og slett usmakelig.

Uttalelsen fra Monica Arntzen, som har 12 år i kommunestyret bak seg, forteller mye om hvilken krise Bamble Frp befinner seg i. På en meningsmåling i PD i juni, lå partiet an til en tilbakegang på 14 prosentpoeng til 13 prosent - sammenlignet med valget i 2015.

Onsdagens opptreden i Telemarkssendinga bidro neppe i positivt retning. Vi må kunne forvente en vis grad av folkeskikk fra politikere som ønsker å representere befolkningen i Bamble de neste brann. For dette var rett og slett trist som faen.

Artikkeltags