Stor interesse for lokalfotballen

FOTBALLSTART: Fotballen ruller i Porsgrunn og Bamble.

FOTBALLSTART: Fotballen ruller i Porsgrunn og Bamble. Foto:

Av

Sist uke ble fotballsesongen sparket i gang på ordentlig, og interessen for lokalfotball er større enn noen gang. Både PD, TA og Varden dekker kamper langt ned i divisjonene, og i helga streamet PD og TA seriepremieren på Vestsida mellom Pors og Brodd.

DEL

PD menerNesten 800 fulgte sendingen til tross for at Pors skuffet stort.

Sist helga var det over 1000 lesere som var innom og så PDs direktesendte cupkamp mellom Pors og Halsen på Pors stadion. Det er fantastiske tall når vi snakker om nivå fire i norsk fotball.

Men også klubber som Urædd, Hei, Stathelle og Langesund på nivå 5 gir gode seer- og lesertall. Rapporten fra Hei elleville 7-1-seier over Skarphedin var blant våre mest leste saker på pd.no i forrige uke.

Selv om tv-tilbudet er bortimot uendelig, og «fotballidioter» kan se opp mot 4-5 kamper hver eneste dag hele uka, står altså lokalfotballen meget sterkt.

Vi tror dette har sammenheng med at folk flest blir litt mettet av alt som går på tv. Folk fra Heistad, Stathelle og Vestsida er glade i klubben sin og liker å følge med.

PD skal denne våren streame alle Pors sine hjemmekamper, i tillegg til en del utvalgte kamper fra 4. divisjon. Som PD-abonnent har du i tilgang til alt dette, i tillegg til hundrevis av kamper fra hele landet hver eneste uke på pd.no/direktesport. Hvis du ikke allerede har logget deg på og vært inne og sett, er det enkelt å finne fram.

Artikkeltags