Bank investerer i Storgata

HAR TRUA: Bank og meglere er optimister i Storgata.

HAR TRUA: Bank og meglere er optimister i Storgata. Foto:

Av

Sparebanken Sør har kjøpt opp nabolokalene og utvider i Storgata, skrev PD tirsdag og fortalte at banken investerer stort i bygården.

DEL

PD menerFor drøyt to år siden flyttet Sørmegleren inn i bankens lokaler, og nå bygger de om og lager større fellesarealer med betydelig teknisk oppgradering.

Det er interessant at banken ser på Storgata som attraktiv, for det mangler ikke på meninger om alt som er galt, enten med parkering, handelsbalanse, Down Town, pol, graving eller byutvikling generelt. Banken sier at de ønsker å være der kundene er, og legger litt svulstig til at Storgata fortsatt vil være en viktig åre inn til de gode fasilitetene. Dette er en dimensjon som er verdt å ta med.

Ikke minst vi i pressen er gode ambassadører for alt som er galt. Vi skriver ikke om de 99.999 operasjonene som er vellykket på sykehusene, vi skriver om den ene operasjonen som ble katastrofe. Det kommer vi til å fortsette med, men det skader ikke å minne om at mye faktisk går ganske bra.

For eksempel finner de aller fleste fortsatt parkeringsplass i Porsgrunn sentrum, uten å få parkeringsbot, og så skal vi fortsette å diskutere hva slags parkering og utvikling som har framtida for seg etter hvert som byen skal bygges om for over hundre millioner og bli grønnere.

Det er også interessant at Sparebanken Sør mener Porsgrunn ikke er den verste byen å parkere i, og at det handler om å informere kundene sine. Vi ser ikke bort fra at de har et poeng.

Artikkeltags