Har kommunen mistet kontrollen?

Stian Stiansen

Stian Stiansen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Når skjenkekontrollører innleid fra et privat firma, havner i klammeri med innehaveren av en sushirestaurant i Storgata, er det grunn til å spørre om kommunen egentlig har mistet fullstendig kontrollen med overvåkingen av utelivet i byen.

DEL

PD mener Vi vet ikke hva som skjedde og hvordan dialogen mellom innehaver Johnny Nguyen og kontrollørene forløp seg. Likevel er det noe som stinker når kontrollørene havner i klammeri og munnhoggeri nesten hver gang de er ute og kontrollerer byens utesteder.

Vi forstår at bransjen er frustrert og forbanna. Det burde være fullstendig unødvendig å havne i en slik situasjon, som på Ori Sushi bar lørdag kveld.

Hva er målsettingen til kontrollørene? Det er vel ingen som går på sushibar for å drikke seg fulle. Her virker det som om kontrollørene er ute etter å finne feil. Tidligere i høst ble Sushi-Johnny truet med prikker fordi den alkoholfrie vinen var gått ut på dato.

Vi mener at Porsgrunn og Bamble kommuner må rydde opp i dette surret, som i aller høyeste grad også rammer seriøse aktører i utelivet.

Skjenkesjef Stian Stiansen uttalte nylig til Varden at årsaken til utviklingen er at skjenkekontrollørene har fått et mer profesjonelt apparat enn tidligere. Vi er fullstendig uenig. Utviklingen vi har sett denne høsten er litt sleivete sagt «amatørenes inntogsmarsj».

Artikkeltags