Klart det er plass til to hoteller

ÅPNING: Hotelldirektør Teo Luisa åpnet det nye hotellet i går.

ÅPNING: Hotelldirektør Teo Luisa åpnet det nye hotellet i går.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Etter nærmere 30 års svangerskap, og en hel haug med planer som har blitt lagt i skuffen, åpnet Porsgrunn sitt andre hotell i går. Comfort Hotel på Kammerherreløkka har blitt utrolig fint, og vil bety mye for det vil kan kalle «Destinasjon Porsgrunn».

DEL

PD menerAllerede på 90-tallet eksisterte planer om et nytt hotell i Porsgrunn sentrum. Den gang gikk Hotell Vic-eier Trygve Hegnar ut og hevdet at det ikke er plass til mer enn ett hotell her i byen. Vi tror han tok feil. Vi tror faktisk at det tradisjonsrike hotellet i Skolegata kan få et løft i den nye konkurransesituasjonen som nå har oppstått. Heldigvis virker det som om ledelsen ved hotellet tenker offensivt.

Vi tror nemlig at Comfort Hotel vil utvikle Porsgrunn som konferanseby, og i mange tilfeller vil da sengene på Vic være helt avgjørende i forhold til størrelse på konferansene.

Allerede i neste uke arrangeres den såkalte Heltekonferansen i hotellet på Kammerherreløkka. Det er første gang denne konferansen, som tiltrekker seg folk fra fjern og nær, arrangeres i Porsgrunn.

Vi har også lyst til å skryte litt av hotelldirektør Teo Luisa som har en svært utadvendt tilnærming til informasjon og markedsføring. Han har sørget for at vi som innbyggere har blitt kjent med det nye hotellet allerede før det har åpnet, og han er alltid på tilbudssida i forhold til media. Her har mange mye å lære.

Artikkeltags