Komisk mediejippo i PP-krysset

GRAVETAK: Komisk seanse under valgkampen.

GRAVETAK: Komisk seanse under valgkampen. Foto:

Av

Uka før valget ble lokalpressen invitert til en slags pressekonferanse i PP-krysset for å markere det første gravetaket i det nye krysset. Det var Bypakke Grenland som sendte ut invitasjonen.

DEL

PD menerDer kunne de fortelle at Ap-toppene fylkesordfører Sven Tore Løkslid og ordfører Robin Kåss var på plass. Folk fra Vestsida Utvikling stilte opp med norske flagg.

En måned senere har ingen ting skjedd. Gravmaskinen ble ifølge Varden lånt ut av Veidekke, og den ble umiddelbart fraktet tilbake til anlegget på Vold.

Vi syns det er litt pinlig og komisk at Bypakke Grenland deler ut denne typen gratispoeng til et politisk parti under ei uke før valget. Løkslid og Kåss grep naturlig nok muligheten med begge hender, slik de også gjorde i valgkampen for to år siden. Den gang sto de på samme plass og lovet nytt kryss umiddelbart.

Vi i PD tar også selvkritikk for at vi beit på og dekket den noe «kleine» seansen ved PP-senteret.

Den eneste grunnen til at Bypakke Grenland gjennomførte «det første gravetaket» før valget, var selvsagt at de da fikk med seg politikere og presse. Det ville de neppe gjort på samme måte i dag.

Vi mener uansett at Bypakke Grenland ikke burde gitt Ap denne typen gratispoeng bare ei uke før valget. I ettertid viser det seg at det overhodet ikke var noe hast med å ta det første gravetaket. Bare litt komisk.


Artikkeltags