Spis ute billig for tredje gang

SAMLING: Her er noen av de som går sammen om spesialuka.

SAMLING: Her er noen av de som går sammen om spesialuka.

Av

Konkurransen er blitt hardere og bunnlinja tynnere for flere i serveringsbransjen i Porsgrunn.

DEL

PD mener  I det tidligere solide Osebrostrøket ble Kafe K hardt rammet av storbrann, en aktør gikk konkurs, og nyetableringer som Øya Spiseri, Burglar på Kammerherreløkka og Merci på Bratsberg Brygge har ført til skjerpet kamp om spisegjestene.

Derfor er det klokt og smart at en rekke aktører i bransjen går sammen om å trekke folk til byen og restaurantene. Fra 27. januar og i en uke samarbeider sju serveringssteder fra Down Town til Osebro om «Spis ute», et opplegg de kjører for tredje gang. Her i avisa sa arrangørene tirsdag at «Spis ute»-uka er lagt til januar, for etter jul og nyttår er det vanligvis ikke kjempetrykk i byen, men når gjestene kan gå ut og spise middag for en hundrelapp er det noe som løsner.

Med den spesielle uka for tredje året på rad har de skapt en ny god merkevare. Samarbeid som gagner alle kan ikke være annet enn positivt. Vi er overrasket over at ikke flere serveringssteder er med på opplegget, men vet ikke hvorfor. Det er flere enn sju restauranter i byen og de burde ha benyttet sjansen til å fylle opp lokalene med egne spesialiteter for å stadfeste godt forhold til gamle kunder og tiltrekke seg nye.

Fortjenesten kan ikke være all verden på en restaurantmiddag til 100 kroner, men det viktigste med «Spis ute»-uka er merkevaren og samarbeidet.Artikkeltags