Tatt på senga på Tenerife

PÅ FERIE: Gullhaug satt under palmene og Ditlefsen tok over.

PÅ FERIE: Gullhaug satt under palmene og Ditlefsen tok over.

Av

Rivaliseringen i Porsgrunns eldreråd mellom leder Hans Martin Gullhaug og nestleder Ellen Ditlefsen (H) har pågått lenge, og har nå nådd nye høyder.

DEL

PD menerMens Gullhaug nyter varmegrader med palmer og paraplydrink på Tenerife, sørget Ditlefsen for å kuppe møtet med en politisk torpedo inn i den betente parkeringssaken i byen. Ikke bare er Gullhaug tatt på senga, heller ikke hans partikollega og leder i utvalget som behandlet parkeringssaken tirsdag visste på forhånd hva eldrerådet hadde vedtatt kvelden før.

Når eldrerådets uttalelse i tillegg ble lagt fram av Frps representant i utvalget, og brukt for alt den er verdt av butikkdriverne som kjemper knallhardt mot Ap og flertallets parkeringsløsning, ble Gullhaugs fravær og mangel på troppekontroll påfallende.Ikke engang Ditlefsens eget parti Høyre tok uttalelsen til følge. Handelsstanden var dypt frustrert og skuffet.

«Eldrerådet er skeptisk til at parkeringsplasser forsvinner i nedre bydel, bl.a. ved Franklintorget. Eldrerådet er bekymret for utviklingen i Porsgrunn sentrum, hvor parkeringsplasser forsvinner», heter det i uttalelsen som går på tvers av Ap og flertallets politikk gjennom lang tid. Rådet etterlyser også bedre parkering ved kulturhuset.

Vi mener eldrerådets utfall i Gullhaugs fravær er svært interessant, og viser at rådet som skal være en uavhengig vaktbikkje for eldre i Porsgrunn, kan være for tungt politisk styrt i favør av makta.

Artikkeltags