Kan ikke stanse Rema på Stridsklev

NY BESTEVENN: Bjarne Bryn har skaffet seg en ny bestevenn.

NY BESTEVENN: Bjarne Bryn har skaffet seg en ny bestevenn.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Porsgrunn kommunes arbeid med reguleringsplanen for eiendommen til Bryns Blomster på Stridsklev, skal selvsagt ikke vurdere konkurransesituasjonen mellom Norgesgruppen og Rema 1000.

DEL

PD menerDerfor kan ikke kommunen stanse det planlagte samarbeidet mellom Bryns Blomster og Rema 1000 med bakgrunn i en konkurransesituasjon som potensielt truer arbeiderplasser ved Meny Flåtten.

Planene på Bryn-tomta må også sees i et større perspektiv. I denne saken møter nemlig Norgesgruppen seg selv i døra. Å etablere butikker nær konkurrenten har de nemlig hatt som hovedstrategi i mange år.

Da Rema 1000 bestemte seg for å åpne butikk på Down Town, tok det ikke lang tid før Norgesgruppen åpnet en Kiwi-butikk i Skippergata 200 meter unna.

På Herøya er de igang med å bygge Telemarks største Kiwi-butikk, nærmest vegg i vegg med konkurrenten Rema 1000.

Vi er enig med Bjarne Bryn i at de ansatte ved Meny Flåtten har like stor grunn til å frykte konkurransen fra den nye Kiwi-butikken på Herøya. Og da er det bare en ting som gjelder; Levere det beste produktet og yte den beste servicen!

Det er også viktig å huske at det er Norgesgruppen, som består av Meny, Spar, Kiwi og Joker, som er storebror i denne saken, med 65 prosent av omsetningen i Telemark. Rema 1000 har til sammenligning 19 prosent.

Artikkeltags