Dette henger selvsagt sammen med at norske aviser har begynt å ta betaling for digitalt innhold. Da PD begynte å plusse saker for 2 år siden, hadde vi cirka 3350 betalende abonnenter. Nå har vi 4300, og tallet er stigende. Vi har som mange andre nedgang i antall reine papirabonnenter, men kraftig vekst i antall digitale abonnenter.

PD er faktisk blant de avisene i Amedia som øker mest. Det siste året er det bare 5 aviser i konsernet som har større prosentvis økning i antall betalende abonnenter enn PD.

Fra å ha deadline en gang om dagen, fem dager i uka, publiserer vi nå digitale nyheter 24/7. Den endringen håper vil flest mulig av dere abonnenter benytter dere av.

For å lese PD digitalt, må du ha registrert deg med en aID, som er din brukerprofil. Selve registreringen er fort gjort, og du kan også få hjelp ved å ringe avisa.

Uansett skal vi i PD-redaksjonen fortsette å holde deg oppdatert på hva som skjer i Porsgrunn og Bamble. Vi skal være vaktbikkja som retter et kritisk søkelys mot dem som bestemmer og legger premissene for hvordan vi skal leve. Men vi skal også underholde og engasjere, gjerne med glimt i øyet.