I går kom opplagstallene. Ikke uventet passerte våre gode kolleger i Telemarksavisa sin konkurrent Varden. Nå er det TA som er størst i Telemark, og redaktør Ove Mellingen og hans stab fikk meget fortjent stor oppmerksomhet i ulike medier i går.

Litt i det stille feiret PDs hardtarbeidende redaksjon, som teller 7 journalister, med en nøktern lunsj på Jimmys. For 2. året på rad var vi den avisa i Telemark med størst prosentvis framgang. En vekst på 9,1 prosent eller 368 abonnenter er faktisk en 11. plass blant alle landets aviser. Ser vi bort fra Vestby Avis, var PD den avisa på hele Østlandet med størst opplagsvekst.

Så kjære abonnent, vi gir oss ikke der. Disse tallene har utvilsomt gitt oss blod på tann. Ingen ting er bedre enn å få bekreftet at folk setter pris på det man gjør.

I en tid hvor det er mye snakk om såkalte clickbaits og kjapp journalistikk, tror vi at den grundige, pågående og opplysende journalistikken fortsatt gir gode resultater. Vår ambisjon er å være en viktig avis for innbyggerne i Porsgrunn og Bamble. At dere faktisk må lese den lille lokalavisa med det store engasjementet for å holde dere oppdaterte.

Nå ser vi 5000 blinke i det fjerne.