Umusikalsk fra Grep-sjefene

NY TUR: Fjellvang er musikalsk, men nå har noe sviktet.

NY TUR: Fjellvang er musikalsk, men nå har noe sviktet.

Av

Grep-toppene gikk i reisefella. Like etter at ansatte fikk beskjed om å unngå alle ikke helt nødvendige kostnader, tok flyet med ledergruppa og ektefeller av fra Torp. Reisen gikk til Münster.

DEL

PD menerI et notat PD har fått skriver direktør Thor Fjellvang at «så er det sånn at jeg har valgt å ta med ledergruppen med ektefeller på en tur eller middag omtrent annethvert år. Siden Münster har ett av de største julemarkedene i Tyskland, valgte vi å kombinere dette med å la ektefeller være med fredag ettermiddag til søndag lunsj». Forrige gang dro Grep til Svalbard og brukte 270.000 på blant annet snøscootersafari.

Vi synes det er hyggelig at Grep-toppene hadde anledning til å oppleve tysk julestemning og bo på flott hotell. Problemet er at Grep eies av kommunene Skien, Porsgrunn, Bamble og Siljan. De har oppretta Grep som et AS, gått inn med aksjekapital og på skattebetalernes vegne tatt på seg risiko etter hvert som Grep har vokst og oppgradert. Moroa i Tyskland koster Grep innpå 90.000 kroner.

Den offentlige dimensjonen bør til enhver tid holde liv i varsellampene, men der har lyset gått. Grep-toppene kan ikke flotte seg i Tyskland, mens de ansatte må spare. Vi anerkjenner at offentlige aktører må kunne reise for å hente inspirasjon og ideer, men i tilfellet Grep er kontrastene og mangel på nøkternhet for drøyt. Greps styreleder mener at turen til Tyskland kan forsvares. Også det er for drøyt.

Artikkeltags