Supermarked investerer 20 mill

KJØPMANN: Kristian Kalvenes ruster opp butikken.

KJØPMANN: Kristian Kalvenes ruster opp butikken.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Meny Flåtten investerer 20 millioner kroner i oppussing og utbygging, og skal stå klare til å møte enda hardere konkurranse fra en mulig ny Rema-butikk på Bryns litt lengre borti gata.

DEL

PD menerTil PD forteller Meny Flåtten-sjef Kristian Kalvenes at mye fornyingsarbeid er gjennomført, og mer gjenstår før de er i mål. Kjølerom, fryserom, belysning, ventilasjon og disker skal gjennom en «bli ny»-prosess. Vi vet at innehaver og de ansatte i butikken som var Porsgrunns første supermarkedet på 1960-tallet jobber hardt og er opptatt av at dagligvarekrigen ikke skal bli en destruktiv spiral. De frykter en ny konkurrent så nær sitt eget primærområde, og det er knallhard konkurranse fra før. Samtidig kan det ikke innføres særregler for dagligvaremarkedet på Flåtten og Stridsklev.

Satsing på å levere best mat til best pris vil uansett være avgjørende for butikkenes konkurranseevne. Da handler det mye om fag, kompetanse og terping på rutiner og detaljer, akkurat som i andre bransjer. Vi kjøper ikke fisk fra ferskvaredisken hvis fisken vi fikk forrige gang viste seg å lukte litt vondt, hvis vareutvalget var så dårlig at det var bortkastet tid å gå dit, hvis køen i kassa var så lang at vi heller finner en annen butikk neste gang, eller servicen var elendig.

Vi tror Meny Flåttens kjempeløft vil bidra til å ri av konkurransespøkelset. De må levere kvalitet i alle ledd, og alt tyder på at 20 millioners investeringen vil føre til økt kvalitet.

Artikkeltags