Høyre og Aps valgflesk på ny E18

VALGFLESK: Fredrik Botnen Nordahl.

VALGFLESK: Fredrik Botnen Nordahl. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Rødts Fredrik Botnen Nordahl mener at Høyre og Aps utspill her i PD om å legge ny E18 i Skjelsvikdalen i tunnel, er valgflesk.

DEL

PD menerI motsetning til Rødt, som også vil ha tunnel, har Høyre og Ap visstnok skjulte motiver. De har nemlig startet neste års valgkamp.

Det er strålende at Høyre og Ap tok oppfordringen fra PD på lederplass og tonet flagg i en så viktig sak, og at de er villige til å ta kampen på vegne av flere tusen beboere på Brattås, Mauråsen og Skrapeklev.

Vi syns Botnen Nordahl er litt vel «høy og mørk» i denne saken. Det er jo ikke sånn at Høyre og Ap alltid går mot flertallet i befolkningen, bortsett fra når det er valg. Da hadde de neppe fått over 50 prosent av stemmene, slik de gjorde ved lokalvalget i 2015.

Botnen Nordahl er også upresis når han hevder at Høyre og Ap gikk imot folkemeninga og flertallet i saken om barnehagen på Øvre Frednes. Hvor har han det fra? Vi tror faktisk han tar feil, og kanskje var det mer spesielt at revolusjonære Rødt gikk sammen med blant andre Frp i en sak som også handler om privat eiendomsrett og bruksrett kontra utnyttelse av kommunens egen eiendom til uteområde i en ny barnehage til nærmere 100 millioner kroner. Det er nemlig ikke alltid de som roper høyest er i flertall.

Valgflesk eller ikke. Høstens viktigste oppgave for porsgrunnspolitikerne blir å minimalisere skadevirkningene for befolkningen langs traseen av nye E18 gjennom kommunen. Lykke til!

Artikkeltags