Respektløst fra Ness Løvsjø & Co

RESPEKTLØST: Adrian Ness Løvsjø, Frp.

RESPEKTLØST: Adrian Ness Løvsjø, Frp. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Porsgrunn Frp viser dessverre fullstendig mangel på respekt og ydmykhet overfor valget når de krever omvalg i Porsgrunn fordi valgbussen Valgborg var på høgskolen i forkant av et foredrag med Ap-politiker Hadia Tajik.

DEL

PD menerAdrian Ness Løvsjø & Co ser spøkelser på høylys dag når de ser en sammenheng mellom Valgborgs besøk på Kjølnes og Ap-toppens foredrag.

Fakta er klare: Valgborg forlot Kjølnes før Hadia Tajik startet sitt foredrag, og ikke engang i teorien kan noen av studentene blitt påvirket av innholdet og deretter avlagt stemme i valgbussen.

Mener Porsgrunn Frp virkelig at hele Norge skal vente i opptil flere uker etter 11. september for å vite hvem som skal styre landet de neste 4 årene?

På toppen av alt har også Adrian Ness Løvsjø vært med på å klekke ut ideen om en trillende valgbuss som skal sørge for at flere bruker stemmeretten i Porsgrunn. Ruta er satt opp for et halvt år siden, og så langt vi har brakt på det rene, var det ingen som drev valgkamp på høgskolen i forkant av Tajiks foredrag. Hun var i tillegg invitert av høgskolen.

Vi håper at Porsgrunn Frp den siste uka før valget kan drive en mer redelig valgkamp, og ikke bare finne på ulike stunt for å få oppmerksomhet.

Vi håper velgerne gjennomskuer bløffen på Kjølnes, og at Ness Løvsjø & Co har mer nyttig informasjon å komme med mot tampen av en lang valgkamp.

Artikkeltags