Vi er stolte av deg, Geir Jørgen!

KrF: Geir Jørgen Bekkevold er i hardt vær.

KrF: Geir Jørgen Bekkevold er i hardt vær. Foto:

Av

150 personer har meldt seg ut av Kristelig Folkeparti etter at telemarkingen Geir Jørgen Bekkevold viet et homofilt par i sommer.

DEL

PD menerDet forteller alt om hvilke mørke krefter partileder Knut Arild Hareide kjemper mot i kampen for å forbli en maktfaktor i norsk politikk.

I øyeblikket stuper partiet mot sperregrensen, og i en måling i VG tidligere i uka falt de under til 3,9 prosent.

Nettopp derfor tror vi det er avgjørende for KrF å bli kvitt daukjøttet, de med holdninger og et menneskesyn fra middelalderen.

Geir Jørgen Bekkevold har stått urokkelig i stormen, og som telemarkinger er vi stolte av hans mot og at han fulgte sitt hjerte og fornuft da han viet to kvinnelige partikolleger i sommer.

KrFs eneste sjanse til å overleve er legge «mørketida» bak seg og innse at også homofile mennesker har en plass i den norske kirken. KrF kan uansett ikke vedta at nordmenn kun skal leve i heterofile ekteskap.

Vi tror Geir Jørgen Bekkevold utførte en historisk handling, og at han i framtida vil bli sett på som en «martyr» og en politiker som på mange måter var forut for sin tid i KrF. Skal partiet fange nye velgergrupper, er det ingen tvil om at de må gjennom en fornyelsesprosess. Og i en slik sammenheng, gjorde Geir Jørgen Bekkevold et helt avgjørende bidrag for å gjenreise et parti som for bare 10 år siden hadde over 10 prosent av stemmene. Bra jobba, Geir Jørgen!

Artikkeltags