Ellefsens selvmål i E18-saken

ANGREP: Petter Ellefsen mener Robin Kåss bokstavelig talt er helt på jordet i E18-saken.

ANGREP: Petter Ellefsen mener Robin Kåss bokstavelig talt er helt på jordet i E18-saken.

Av

Ingen skal beskylde Høyres Petter Ellefsen for å være populistisk og komme med utspill for å smigre lokalbefolkningen foran valget om ett år.

DEL

PD menerI et leserbrev her i avisa i går tok Høyre-nestoren et brutalt oppgjør med ordfører Robin Kåss i E18-saken.

I en litt fleipete tittel kaller han Ap-toppens standpunkt om E18-avkjøring på Lanner, tunnel under Skjelsvikdalen og halvkryss på Rød og Kjørholt, som et kåsstog mot E18.

Ellefsen bommer fullstendig. I fotballterminologien kalles det feilpasning og selvmål. I sin iver etter å tilfredsstille det han kaller et samlet næringsliv i Telemark, er han villig til å påføre 4–5000 beboere på Brattås, Mauråsen og Skrapeklev et evig støy- og forurensingshelvete, som så til de grader er unødvendig.

Hva tenker Høyre-velgere og kolleger fra disse boligområdene om at Ellefsen er villig til å forringe verdien på disse boligene deres med store summer, samtidig som støyen garantert vil påføre mange av dem som har stemt ham inn i bystyret, varige helseplager.

Vi syns det er arrogant av Ellefsen å ikke nevne luftforurensingen fra en firefelts motorvei med et eneste ord i det omtalte leserbrevet.

Nok en gang; Et soleklart flertall i Porsgrunn sier nei til å legge store rekreasjonsområder under asfalt, og vi ønsker ikke påføre innbyggere varige helseplager for å bygge en motorvei vi egentlig kunne klart oss uten.

Artikkeltags