Komisk shortsforbud i varmen

SHORTS: Bare bein er det eneste som fungerer i varmen.

SHORTS: Bare bein er det eneste som fungerer i varmen.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Når gradestokken kryper opp mot 30 grader i skyggen, og ansatte sliter på glovarme arbeidsplasser, er det bare ett antrekk som funker: Shorts og bare bein.

DEL

PD menerAv en eller annen grunn er det endel yrkesgrupper som fortsatt har forbud mot shorts som arbeidsantrekk. Men er det sånn at vi får mindre tillit til en bankansatt som svetter rundt i dress i sommervarmen?

Nei, selvsagt ikke. Etter vår mening ser det faktisk komisk ut når en bilselger jobber så svetten spruter i ullvest og terrilensbukser i 30 varmegrader. Det antrekket hjelpet definitivt ikke på det noe frynsete ryktet til «bruktbilselgerne».

I avisbransjen har det skjedd ting de siste åra, og i PD er shorts og bare bein nærmest obligatorisk arbeidsantrekk fra mai til langt ut i september.

Vi håper vi blir vurdert ut fra hva som står i avisa, ikke ut fra bare eller tildekte bein.

For noen år siden hadde vi her i byen en fagforeningsleder blant lærerne som gikk i shorts nesten fram til 1. søndag i advent. Vi trakk litt på smilebåndet av han, men kanskje var han med på å løsne litt på det kunstige kleskodesystemet som fortsatt finnes i mange yrkesgrupper.

Folk fra Porsgrunn og Bamble er usnobbete, som ikke trenger å gå i dress og finkjole for å få respekt på jobben.

Kos dere med bare legger i sommervarmen!

Artikkeltags