Pinlig for Welfler og Frp

Uklokt: Robert Welfler har hatt en dårlig uke på Facebook.

Uklokt: Robert Welfler har hatt en dårlig uke på Facebook.

Artikkelen er over 1 år gammel

En ny pinlig sak dukker opp for Porsgrunn Frp, bare en drøy måned før valget. Skal det aldri ta slutt?

DEL

Denne uken ble det kjent at Robert Welfler har drevet en Facebook-side om E18 anonymt i over ett år. Der har han ytret seg meget kritisk til Ap og ordfører Robin Kåss i en sak han selv er med og behandler politisk. Selv beskriver han avsløringen som en brøler. Vi mener i tillegg at den er pinlig for både ham og Porsgrunn Frp.

Som folkevalgt bør Welfler selvsagt aldri opptre anonymt i en offentlig debatt. Han bør være rakrygget nok til å stå for sine ytringer. Hans anonymitet er også et forsøk på å ramme politiske motstandere med falsk kritikk og anklager som egentlig ikke finnes.

Det er noe hjelpeløst, naivt og uklokt over Welflers opptreden i denne saken. Vi forventer faktisk mer av en folkevalgt som tjener gode penger på å representere deg og meg.

Welfler nektet først for at det var han som sto bak Facebook-siden. Da han fikk tenkt seg om, kom han imidlertid på bedre tanker. Det var et godt valg, og i god Frp-ånd la han seg etter hvert helt flat. Det finnes som kjent tilgivelse for det meste, og i hvert fall for dette.

Allerede før denne saken dukket opp, lå Porsgrunn Frp nede for telling. I vinter trakk ordførerkandidat Adrian Ness Løvsjø seg fra alle verv etter at han ble tatt for underslag på Kiwi.

I forrige uke ble bamblingen Bård Hoksrud hentet inn for å få skuta på rett kjøl. Den tar fortsatt inn vann ...

 

Artikkeltags