Desperate Frp tilbake til røttene

Gammel oppskrift: Bård Hoksrud & Co har funnet tilbake til en gammel suksessoppskrift. Fungerer den ennå? Neppe...

Gammel oppskrift: Bård Hoksrud & Co har funnet tilbake til en gammel suksessoppskrift. Fungerer den ennå? Neppe...

Av

Hva gjør et politisk parti når velgerne rømmer, meningsmålingene stuper og hverdagen preges av interne stridigheter og skandaler? Jo, da prøver man å finne tilbake til suksessoppskriften fra de gode tider.

DEL

Frps strategi er like enkel som den er banal, og her hjemme har rutinerte Bård Hoksrud ledet an i kampen mot røde journalister, skattekåte Ap-politikere og alle andre som rakker ned på partiet for folk flest.

Opplegget Hoksrud & Co har kjørt den siste uka er som et ekko fra Carl I. Hagens tid. Forskjellen er at nå styrer Frp landet, og det er de gjort i seks år. Og da sier det seg selv at kritikken mot høye skatter, bompenger, naiv innvandrerpolitikk og offentlig sløsing ikke treffer folk flest like godt som i Hagens glansdager.

For sannheten er jo at folk flest betaler like mye skatt, veldig mye mer bompenger og mulla Krekar bor fortsatt i Oslo, selv om han ble fengslet for noen uker siden.

I går gikk Hoksrud til frontalangrep på PD på Facebook fordi han angivelig ikke fikk samtidig tilsvar da ordfører Hallgeir Kjeldal svarte på beskyldningene – fra Hoksrud – om at Ap kjører Bamble i den økonomiske grøfta. Dette var en løpende debatt, som Kjeldal var i sin fulle rett til å delta i. Hoksrud bommer derfor fullstendig når han hevder at PD brøt Vær Varsom Plakaten.

Hoksrud & Co framstiller Frp som et offer for røde journalister. Den strategien er oppbrukt. Finn på noe bedre, hvis ikke stuper dere mot 6–7 prosent i valget om en drøy måned.

 

Artikkeltags