Pors-topp gleder seg over oppstart til høsten

SPENT: Styreleder i Pors, Gert Willumsen.

SPENT: Styreleder i Pors, Gert Willumsen. Foto:

Endelig fikk Pors beskjed om når seriespillet i 3. divisjon vil starte opp igjen. Pors-topp, Gert Willumsen gleder seg over nyheten.

DEL

Pors har lenge gått og ventet på beskjeden om når klubben kan spille seriekamper igjen. Nå er det endelig klart at det blir oppstart for 2. divisjon og 3. divisjon til høsten.

Det var TA som omtalte saken først.

3. divisjon starter opp første eller andre helga i august. Det skal spilles halv serie der hjemme- og bortekamper fordeles etter trekning. Det betyr at hvert lag skal spille seks eller sju hjemmekamper, og det blir vanlige regler i forhold til opprykk og nedrykk. Det bekrefter styreleder i Pors, Gert Willumsen til TA.

– Det blir spennende. I forhold til hjemme- og bortekamper er vi ganske heldig stilt geografisk slik vår avdeling er. Det kan få større utslag i andre avdelinger der avstandene er større. Vi har etterlyst en dato, og nå fikk vi det, sier Willumsen.

Hvordan det blir med resten av breddefotballen er foreløpig ikke klart. Ifølge TA har NFF Telemark invitert alle klubbene til et møte der de skal legge fram planer for seriespillet i 2020.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken