– Ingen fare for at vi undervurderer dem

Møter bunnlag: Maren Troøyen og Pors.

Møter bunnlag: Maren Troøyen og Pors.

Håndballjentene til Pors tar imot tabelljumbo Sandefjord, som er det eneste laget i 2. divisjon som fortsatt ikke har tatt poeng.

DEL

Pors-jentene har overrasket mange, spesielt med flere sterke resultater hjemme i Vestsidahallen. Basert på tabellen, vil det være en stor overraskelse om de går på et feilskjær mot Sandefjord.

– Det stemmer at Sandefjord ikke har gjort det så bra resultatmessig, men de har tapt flere av kampene med knapp margin. De er helt sikkert veldig gira på å ta sine første poeng. Det er ingen fare for at vi undervurderer dem. Vi har en fin og ydmyk gjeng spillere, sier sportslig leder og midlertidig trener, Jens Kåre Aasen.

Med unntak av Sanne Eftedal Seland, som er tvilsom grunnet skade, har han alle spillerne tilgjengelige til torsdagens kamp.

På spørsmål om de har kommet lenger i jakten på en ny permanent trenerløsning, forteller Aasen at det ikke blir endringer fram til jul.

– Vi fortsetter slik vi har gjort inntil videre. Det har fungert greit og jentene har vært flinke til å ta en kamp av gangen, sier han.

Pors ligger på 6. plass før oppgjøret mot Sandefjord. På samme tid torsdag, tar Urædd-herrene imot tabellnabo Randesund i Porsgrunnshallen.


Artikkeltags