Vil ha månedlig marked

Positiv: Lars Iver Larsen og Porsgrunn Min By gjenoppliver Porsgrunnsdagene.

Positiv: Lars Iver Larsen og Porsgrunn Min By gjenoppliver Porsgrunnsdagene.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Lars Iver Larsen håper Porsgrunnsdagene kan bli startskuddet til et månedlig marked i Porsgrunn.

DEL

På 1970- og 1980-tallet var Porsgrunnsdagene et kjent innslag i bybildet. Da var det fullt av boder og stands. Dette gikk etter hvert imidlertid litt i glemmeboka. Nå vil Lars Iver Larsen og Porsgrunn Min By gjenopplive tradisjonen.

– Jeg har hørt om mange som har vært på ferie i land som Italia og Tyskland, og ser markedene der og syns det er moro, sier bygeneralen.

Siden Elvefest også er på lørdag, så Larsen og Porsgrunn Min By sitt snitt til også å arrangere Porsgrunnsdagene denne helga. Ølfestivalen gjør timingen enda bedre.

På dagtid lørdag vil dermed folk ha mulighet til å sette opp stands og boder i Storgata. Alt fra idrettslag til butikker kan markere seg gratis helt fra Meiereitorvet til Rådhusplassen.

– Jeg håper at dette kan være starten på et marked som vi kan ha regelmessig. Da kan vi få til en litt sydlandsk stemning, mener Larsen.

Han ser for seg å knytte det månedlige markedet opp mot andre aktiviteter, og at det kan holdes én gang i måneden i årets 6-7 varmeste måneder.

– Hvis vi får positive reaksjoner på lørdag, må vi ta en runde på å se om det er mulig å få til en fast lørdag. Jeg er veldig positiv til det, sier Lars Iver Larsen

Artikkeltags