Mann våken og utenfor livsfare etter sykkelvelt

Artikkelen er over 1 år gammel

Mannen som ble funnet livløs ved Uræddløypa i Skifervegen på Hovet er utenfor livsfare. – Det er ingenting som tyder på at han er blitt utsatt for noe straffbart, sier politiet til PD.

DEL

Nødetatene fant mannen ved siden av en sykkel. Det var svært glatt i området. Han ble fraktet til sykehus.

Søndag morgen meldte VG at mannen har våknet og at han er utenfor livsfare. Det er vakthavende lege ved kirurgisk avdeling i Skien bekrefter dette til avisa. Politiet sier til VG at skadene hans sammenfaller med et fall, men at de ikke er sikre på hva som har skjedd.

Mannen er i 40-årene. Oppdragsleder Roger Aaser i Sør-Øst politidistrikt sier til PD at de har avsluttet saken og at mannen nå blir fulgt opp av helsevesenet.

– Det er ingenting som tyder på at han er blitt utsatt for noe straffbart.

– Det er heller ingenting som tyder på at han er alvorlig skadd, sier Aaser til PD.

Funnet i turløypa

Nødetatene rykket ut med flere enheter til Urædd-løypa på Hovet natt til søndag etter at mannen ble funnet. De holdt på i området en god stund etter at mannen ble fraktet til Sykehuset Telemark i Skien.

Området mannen ble funnet ligger ikke så langt fra E18, og etter at Porsgrunn kommune sørget for lys i Uræddløypa er det ganske mye trafikk i den populære turstien også etter at det har blitt mørkt.

Artikkeltags