Når nattoget fra tigerstaden passer i 120 kilometer i timen, rister det så mye i hjemmebrentapparatene, at de såkalte produksjonslinjene nærmest kollapser. Men aller verst er det at lokførerne tuter så høyt at det nesten kan høres ut til Langangen.

Tenk deg at du har tatt deg en liten knert på lilleonsdag og blir vekket klokken 6 på morrakvisten av morratoget som tuter. Det er nesten verre enn kjerkeklokkene. Kranglefanten har stor forståelse med de berørte parter, og har allerede vært i kontakt med Bård Hogger'n Hoksrud slik at han kan ta det opp i en åpen høring i Stortingets kontrollkomite.

 

For Farmen-interesserte Varden-lesere har den siste uka vært omtrent som den første uka etter Vinter-OL for sportsnerder. Etter tre måneders tapetsering av spaltene, var det ikke et ord om Farmen-Amalie denne uka. Heldigvis fikk Vardens lesere avkreftet silikonryktene før hun gikk undercover, og en liten reportasje dukker nok opp når redaksjonen har gjort seg ferdig med den store byttedagen på 3. juledag.

Les også

Lauritsinho og Coutinho er heitest i Europa

 

Bare Ap-toppen Trond Giske har fått flere piskeslag den siste uka enn PD-redaktøren. Mens Lorry-Trond har vært frekk med smådamene i partiet, har PD-redaktøren nok en gang slengt med leppa til alle som ikke har postnummer Porsgrunn.

TA-redaktør Ove den store mente at PD-redaktøren hadde lagt inn en uregelmessig sklitakling, uten briller, på TA i en kommentar om den tidligere internasjonale storklubben FK Grenland. Da er det bare å ta imot de sviende piskeslaga og bruke jula til å komme seg på beina igjen.

10. januar blir det et stille og rolig informasjonsmøte om deponi i Brevik kulturhus. NOAHs styreleder Bjørn Rune Gjelsten håper at noen fra den litt døsige sommerbyen vil ta turen. Han oppfordrer folk til å ta med kopp. Han serverer nemlig Toro-vafler så langt røra rekker. Både Jan Erik Parr og Knut Schüller i Vern om Grønland er glad i vafler og dukker nok opp. I det minste for å få en smak av røra til Gjelsten. Sistsnevnte håper at Dynamitt-Knut lar kubbene ligge igjen hjemme.

Overgangssaken med Lauritsinjo fortsetter med uforminsket styrke. Oddrane har mer eller mindre tømt kassa og lagt inn millionbud på den målkåte unggutten fra Nordbygda. Dette er ikke nok for Pors-fotballens svar José Mourinho - jernmannen Erik Skredtveit. Han vil sikre framtida for hele den blå bydelen når de først har fått fram en ballsjonglør som har trillet 32 baller i mål i løpet av en snau sesong.

Hovedtrener og Guds gave, Sir Tommy Svindal Larsen, tilbringer dagene på stranda i Los Angeles. Der tar han seg en ekstra paraplydrink hver gang Mini-Mourinho presser opp prisen med en million eller to. Hjemme på Vestbredden er det Kyrrinjo som holder fortet, og han har denne uka sørget for å styrke likviditeten ved å selge et par innbytterdrakter til en halvfull finne fra Helsinki. Sånn går no dagan...