Gå til sidens hovedinnhold

Porsgrunnsgutta fikk aller mest tid for eliteserielaget

Fire av de seks som fikk mest spilletid i Odd denne sesongen er porsgrunnsgutter.

Det er Varden som har gått gjennom spilletiden samtlige spillere har fått i Eliteserien for Odd denne sesongen. Øverst på lista troner tidligere Eidanger- og Hei-spiller Odin Bjørtuft. Han, angler bare tre minutter på å ha spilt samtlige minutter i de 30 kampene laget har spilt. Han har startet samtlige kamper, og står med smått utrolig 2697 minutter på banen.

– Jeg skal være ærlig å si at jeg er overrasket over at det ble 30 kamper fra start, selv om jeg skjønte i oppkjøringen at jeg ville komme til å spille mye, sier han til avisa.

Nest øverst på lista er det nok en spiller med røttene godt planta i Porsgrunn. Sondre Rossbach har spilt 2610 minutter. Han har 29 kamper fra start. Espen Ruud er å finne på femte plass på lista. Han har spilt 2283 minutter denne sesongen. Han har starta 27 kamper. Markus Kaasa følger på plassen etter, med 2254 minutter. Han har starta 28 kamper.

Fredrik Nordkvelle har 855 minutter og starta 5 kamper. Kevin Egell Johnsen har 258 minutter og starta 3 mens Bjørn Mæland har 106 minutter, uten å ha starta noen kamper.

Kommentarer til denne saken