Gå til sidens hovedinnhold

Retten på sine side, men lov å bruke hodet

Artikkelen er over 1 år gammel

Mens elever og lærere nøt sin mer eller mindre velfortjente høstferie i forrige uke, fikk Porsgrunn kommune satt opp et parkering forbund-skilt på utsiden av Tennishallen på Kjølnes.

PD mener

Her har elever og lærere parkert gratis i over 10 år. De aller fleste oppdaget ikke skiltet da de ankom skolen i tussmørket mandag morgen. Skiltet var i tillegg delvis skjult.

Parkeringssjef Mariann Stoltenberg og hennes stab i Porsgrunn kommune var selvsagt i sin fulle rett til å slå til og raide parkeringsplassen ved Tennishallen umiddelbart etter at elever og lærere kom tilbake til skolen etter høstferien. Men var dette virkelig nødvendig? Og var det klokt?

Kunne ikke kommunen og skolens ledelse først informert om at det nå er ulovlig å parkere utenfor Tennishallen?

Denne gang er de rett og slett ute etter å straffe uvitende og «fattige» skoleelever med et gebyr på 900 kroner. Hva er vitsen? Går det ikke an å bruke hodet og ikke tenke fullstendig firkanta i enhver situasjon?

Vi har full forståelse for elever og læreres frustrasjon. Her bør kommunens ledelse faktisk gripe inn og trekke tilbake de fullstendig meningsløse bøtene.

Hallo, ordfører Robin Kåss! Ta en tur inn på kontoret til Stoltenberg. Fortell henne hvor dumt dette faktisk er. Det vil være bra for kommunens anseelse at dere lar fornuften seire. En slik avgjørelse vil i tillegg være et flott signal til de 1200 elevene ved PVS.


Kommentarer til denne saken