Gå til sidens hovedinnhold

Rolige ordensforhold i Langesund

Artikkelen er over 2 år gammel

– Politiets inntrykk er at det har vært rolige ordenforhold i Langesund i sommer. Fra politiet sin side har det være en stille langesundssommer, sier politisjef Dag Størksen ved Grenland politistasjon i Sør-Øst politidistrikt.

På de store konsertkveldene på Wrightegaarden, der det er et stort antall publikum, har politiet hatt flere politipatruljer i Langesund sentrum om kvelden og natta.

Både politibilene og patruljerende politi i gatene er godt synlige for alle som ferdes i Langesund, enten de kommer ut fra konsert eller er på en av de andre spiserestaurantene i kystbyen.

Politiet har meldt minimale tilfeller om hendelser i Langesund som de har måtte ta seg av av ordensmessige årsaker. Forrige helg var det fredag 2000 personer på Wrightegaarden på konserten med Lind, Nilsen, Fuentes, Holm, og lørdag var det 1200 personer på konserten med de samme artistene.

I løpet av helgen bøtela politiet én mannsperson på grunn av urinering på offentlig sted.

– Den eneste helgen i sommer der politiet grep inn i noen hendelser i Langesund, var da Postgirobygget hadde konserter, sier politisjef Dag Størksen.

Størksen legger til at politiets vaktledelse melder om et godt samarbeid med utestedene og deres vakter i Langesund.

Kommentarer til denne saken