(NETTAVISEN): Det opplyser en av passasjeren på toget til Nettavisen ved 08.15-tiden.

- Toget stoppet opp i Sandvika etter at NSB glemte igjen konduktøren i Asker. Dermed får vi ikke kjørt videre, sier passasjer Sondre Rype Paulsen (23) til Nettavisen. 

- Vi er i Sandvika, på stasjonen her, og har fått opplyst at konduktøren kommer med neste tog. Det er dobbelt togsett, og konduktøren ble glemt igjen på det bakerste togsettet, sier Paulsen.

Bensinstasjonen gjenoppstår etter ni måneder: – I dag får jeg inn 70 kolli med godteri 

Konduktøren som ble glemt igjen måtte komme seg videre på neste tog.

Toget konduktøren sitter på, ankom Sandvika noen minutter senere.

 - Utrolig, men sant. Det er jo ikke uvanlig at NSB har problemer. Dette var jo av det mer morsomme slaget, til latter fra mange på toget når meldingen kom på høyttaleranlegget, sier passasjeren til Nettavisen.

Toget det var snakk om er regiontoget  på Vestfoldbanen fra Skien via Asker og Sandvika mot Eidsvoll. Paulsen opplyser til Nettavisen at han til slutt ankom Nationaltheatret stasjon ved 08.40-tiden, over 20 min forsinket.

Selv om han ser på hendelsen med humor, skaper det også irritasjon.

- Det skaper også større forsinkelser for alle pendlere, og forsinkelser som har vært ganske vanlig dette vinterhalvåret, sier Sondre Rype Paulsen.

Her kommer Romerikes «Barcode»: Skal selge nye leiligheter fra 1,5 millioner 

75 av 95 tog er i rute

På NSBs nettside opplyses det at 75 av 95 tog er i rute for øyeblikket.

Fredag morgen opplyser Bane Nor at det er forsinkelser og innstillinger mellom Lillestrøm og Gardermoen pga færre spor i bruk.

Her kan du selv sjekke om toget er i rute. Her kan du sjekke alle trafikkmeldinger hos Bane Nor.