PD er en del av mediekonsernet Amedia, som har inngått en avtale med Norges Friidrettsforbund om eksklusiv rett til å sende en rekke friidrettsstevner og løp i Norge via konsernets 72 lokalaviser og Nettavisen.

Det mange kaller "vårens vakreste eventyr" har i de siste årene vært vist på NRK og TV2, men førstkommende lørdag kan våre abonnenter se Holmenkollstafetten direkte via vår nettside.

Sendingen starter lørdag 11. mai klokken 13.40 og varer til klokken 18.30.

Her kan du se Holmenkollstafetten

Avtalen mellom Amedia og Norge Friidrettsforbund gjelder i tre år framover.

Foruten Holmenkollstafetten omfatter den blant annet Trond Mohn Games, NM i friidrett, Råskinnet, Drammensmaraton, Kollen Opp, Løvstakken, Boysen Memorial, Junior NM, NM Terrengløp, Fløyen Opp og Nordmarkstraveren.

Tidligere i vår sendte vi også Sentrumsløpet i Oslo. På årets sendeplan står videre flere mosjonsløp, som blant annet Midnight Sun Maraton.

- Friidrett har stor oppslutning i Norge, med mange aktive utøvere og engasjerte tilhengere i alle aldre både lokalt og nasjonalt . Vi ønsker at de som abonnerer på våre aviser skal få ta del i de flotte idrettsopplevelsene som skjer på arenaer, langs veien og i terrenget over hele landet. Direktesendt sport på lokalavisenes nettutgaver er en viktig del av det innholdet vi ønsker å tilby våre abonnenter, sier konserndirektør Anders Opdahl i Amedia.

- Norges Friidrettsforbund er veldig positive til samarbeidet og ser på avtalen som viktig for å få vist fram mange friidrettsarrangement på alle Amedias aviser, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor.

Her kan du ser Holenkollstafetten

Fem kroner for fem uker

Er du ikke abonnement, men har veldig lyst til å se Holmenkollstafetten?

Fortvil ikke - det trenger ikke koste deg mer enn fem kroner.

Og da får du ikke bare tilgang til Holmenkollstafetten, men alt annet stoff på PDs nettsider, nettmagasinet Nettavisen Pluss og alle våre andre sportssendinger helt fram til sommeren.

Fullstendig oversikt over alle direktesendinger og opptak som Amedias abonnenter har tilgang til finner du på nettportalen Direktesport