Det er 26.281 deltakere i TV2s hovedliga i årets Tourmanager. Unge Segrov fra Brevik ligger som nummer to så langt i touren. Han har samlet 4866 poeng på de seks første etappene, og lederen har bare to poeng mer. Team Simseg, som er det klingende navnet han har valgt seg i spillet, er veldig fornøyd med å være med helt i toppen i årets store happening.

– Ved siden av fotball, så er det sykkel jeg følger med på. Jeg synes det er utrolig moro å være med i toppen i tourmanager i år. Jeg har vært med de tre foregående årene også, men jeg har aldri ligget så høyt som dette noen gang. Jeg har vært oppe blant de 300 beste en gang tidligere, så dette er et skikkelig byks på resultatlistene for meg, smiler han.

Litt skummelt også

Simen er ikke kjent som den største optimisten i verden. Han er en meget habil fotballspiller på Breviks G16-lag. Han er også tatt opp i A-stallen i Brevik. Det er ikke ofte han har trua på et godt resultat når han blir spurt før en fotballkamp. Slik er det også når han skal si noe om fortsettelsen i årets Tourmanager.

– Det er jo ikke så mange plassene igjen å klatre. Det er egentlig bare en vei herfra, og det er nedover på listene. Men jeg skal absolutt prøve det jeg kan på å fortsette å hevde meg i toppen. Det hadde jo vært utrolig moro om jeg hadde klart å være blant dem som blir premiert til slutt, sier han.

For å bli blant de premierte på resultat, så må han klatre opp på pallen sammenlagt. Hovedpremien er en sykkel.

Gjort en jobb

Han sier selv at han har hatt en del flaks i spillet denne gangen. Det er vanskelig å forestille seg akkurat det, ikke minst når han forteller om hvordan han har forberedt seg til årets utgave av managerspillet rundt Tour de France.

For det første så følger jeg ganske godt med på sykkel hele tida. Jeg kjenner godt til mange syklister på de fleste av lagene som er med i touren. Jeg har satt meg inn i hvilke styrker og svakheter de ulike rytterne har, og om de er best til å klatre, spurte eller sykle tempo. Jeg har også fulgt godt med på de forskjellige rittene som syklistene har brukt som oppkjøring til Tour de France. Ikke minst fikk jeg med meg Criterium du Dauphine. Det har gitt en viktig pekepinn på hvor mange av deltakerne i touren står, sier han.

- Fotball er best

Selv om han markerer seg som en av de aller beste sykkelmanagerene er det fotball som står øverst på interesselista til Simen Segrov. Han er på Furulund så ofte han kan, enten det er organiserte treninger for et av laga han spiller på eller om det er for å drive egentrening.

- Det er moro å spille både Tourmanager og Fantasy Premier League, men det beste jeg vet er å trene eller spille fotballkamper selv, sier han bestemt.