Nesten som et «singers corner» på torvet står det nå en hvitmalt og fin scene. Torsdag var det to unge lokale helter som framførte et svært variert sett med sanger fra scenen. Ungguttene Ivan Tokheim og Alvin Gusfre, som har dannet duoen Alvin & Ivan, fikk fort et godt publikum på benkene p Torvet, og de koste seg med alt fra melankolske tekster av Jan Eggum til friskere låter med engelsk tekst.

– De har virkelig blitt populært med gatemusikantene i sommer. Vi får stadig tilbakemeldinger fra folk som synes det er så fint at de skaper liv i sentrum, forteller Gunn Rogn-Hegge fra handelsstanden i byen.

Det er flere lokale helter som går igjen på spillelista på gatemusikantscenen, herved døpt Singers corner. I tillegg til den ovennevnte duoen, har vi duoen Sugar & Cinamon, to flotte damer fra Bamble, som har vært og skal i ilden. Også hele Bambles Roy Finnmark får flere dager på scenen. Totalt er det satt opp 15 dager med ulike artister på scenen i løpet av sommeren. Den siste konserten er satt opp 6. august. Da skal grenlandsduoen Krokodiles spille.