Skagerak Energi på direktørjakt

KONSERNSJEF: I Skagerak Energi Jens Bjørn Staff.

KONSERNSJEF: I Skagerak Energi Jens Bjørn Staff. Foto:

Tre nye konserndirektører står på blokka, når Skagerak Energi staker ut en grønnere kurs rustet for framtida.

DEL

Ifølge pressenyheten på selskapets hjemmeside, er nyansettelsene et ledd i Skagerak Energis framtidsrettede konsernorganisering, hvor ambisjonen er å bli en enda mer attraktiv partner innen bærekraftig næringsutvikling.

– Dette er tre svært spennende stillinger, der man får sentrale roller som bidragsytere inn mot å realisere konsernets strategi. Vi skal ta nye posisjoner og styrker laget for en videre utvikling, meddeler konsernsjef Jens Bjørn Staff.

– Den nye organiseringen trer i kraft 1. november, da med konstituerte ledere i rollene som konserndirektører for HR og HMS, Digitalisering og IT og Innovasjon og Forretningsutvikling. Disse tre stillingene lyses nå ut, legger han til.

Formålet med omorganiseringen, er ifølge konserndirektør for Myndighetskontakt og Kommunikasjon, Kristian Norheim, å gjøre Vestfold og Telemark til en grønnere region som blant annet vil komme eierkommunene til gode.

– Det snakkes om det grønne skiftet, klimamål og bærekraft overalt. Vi er ikke bare en del av løsningen, men i mange tilfeller selve løsningen. Det betyr at vi allerede har en solid posisjon og et godt utgangspunkt for å bidra ytterligere enn i dag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken