Kjørte i fylla på Vallermyrene

Artikkelen er over 1 år gammel

Like før midnatt ble en mann i 30-åra stanset av politiet på Vallermyrene. Mannen var ikke edru.

DEL

Dermed ble førerkortet beslaglagt, og han måtte bli med til de vanlige prøvene. Han blir selvsagt anmeldt.

En time senere ble tre menn pågrepet i nærheten av et vedlager på Rødmyr i Skien. Den noe frosne trioen hadde forsynt seg av veden og fylt opp bilen. De vil bli anmeldt for forholdet, men før det måtte de legge veden tilbake. Ps. Flere vedutsalg har fått ved tilbake etter at det var umulig å oppdrive i forrige uke.

I Bamble måtte politiet ta hånd om en beruset mann i 20-årene som var meget kranglete ved klubbhuset til Bamble IF på Rugtvedt. Han ble kjørt til fyllearresten i Skien, og saken vil bli anmeldt, blant annet for trusler mot politiet.

Ved 01.40-tida fikk politiet melding om en noe beruset mann som sleit i en brøytekant i Tveitanvegen på Eidanger. Han ble tatt hånd om og kjørt hjem til sin bolig.

Ved 5-tida søndag morgen pågrep politiet en mann i 30-åra etter en boliginnbrudd i Langesund. Han ble kjørt til arresten i Skien, og skal avhøres søndag formiddag.

Omtrent på samme tid ble en mann slått ned i sin egen bolig i Skien. Han skal ha sluppet inn et par som trengte tak over hodet. Det endte med at mannen ble aggressiv og slo boligeieren i hodet. Han fikk kuttskader og ble kjørt til sykehus. Paret forsvant fra stedet, men ble pågrepet av politiet en stund senere.

Artikkeltags