Gripende gest for Dennis

Hedret dennis: Sebastian Asprusten bar fanen.

Hedret dennis: Sebastian Asprusten bar fanen.

Artikkelen er over 3 år gammel

Det har vært svært tøffe uker for mange elever ved Stridsklev ungdomsskole etter at deres medelev Dennis Andre Jacobsen døde natt til 1. mai. For ungdommene var det en sjokkopplevelse at en ung gutt de kjente godt døde så altfor tidlig.

DEL

Gesten vennene ga Dennis i både barnetoget og borgertoget var særdeles gripende og flott. Langs hele ruta sto porsgrunnsfolk med klump i halsen, og vi syns trioen Sebastian Asprusten, Rikke Elevine Søfteland og Maria Antonsen viste stort og beundringsverdig mot som gikk foran klassen med den hjemmelagde fanen til ære for deres døde venn.

Elevene ved Stridsklev ungdomsskole har lært mye de siste ukene. Livet er mange ganger brutalt og meningsløst. Det må vi leve med, og det er viktig å snakke ut og bearbeide sorgen.

Det er også viktig å sette ord på det som er vondt og vise følelser slik elevene gjorde på 17. mai.

Derfor har Sebastian Asprusten og de andre elevene i klassen til Dennis all grunn til å være stolte over hvordan de hedret minnet til sin gode kamerat Dennis Andre Jacobsen.

17. mai er en dag til ettertanke, og vi tror at mange av elevene ved Stridsklev ungdomsskole vil huske denne dagen for alltid. Den var en dag til ære for Dennis.

Til slutt vil vi også rose 17. maikomiteen som raskt oppfattet situasjonen og lot Stridsklev ungdomsskole gå først i barnetoget.

Erik Enger, ansvarlig redaktør

Artikkeltags