– Som vi skrev er vi ganske utålmodige

Velforening vil utvikle lekeplass og ønsker at kommunen får opp farta.

DEL

Det er Bjørnar Nyen som har sendt e-post til kommunen med purring og presisering om at de gjerne vil komme i gang:

– Som vi skrev er vi ganske utålmodige etter å komme i gang med utvikling av lekeplassen på Løvsjø. Vi, Løvsjø Vel, har fått støtte fra Boligstiftelsen DNB til dette, og vi har lagt planer for hva vi skal klare å få til av tiltak nå i løpet av sommeren, i tråd med søknaden til Sparebankstiftelsen. Vi er avhengig av dugnad fra innbygger e, og vi har mulighet for å leie nødvendige maskiner ganske billig nå i sommer; en mulighet vi mister til høsten pga. jobbskifte i august for en av beboerne, opplyser Nyen.

– Underlig

Han skriver i henvendelsen at «vi kan vel legge til at vi opplever det som underlig at vi er nødt til å legge ved en bekreftelse fra Eiendomsforvaltningen i Porsgrunn kommune til byggemeldingen når vi allerede har inngått en avtale med Porsgrunn kommune om «drift og vedlikehold av lekeplassutstyr på kommunalt friområde/lekeplass».

– Dette er med å forsinke framdriften. Jeg legger ved underskrevet avtale mellom Porsgrunn kommune v/Kommunalteknikk og Løvsjø Vel, Nyen på vegne av Løvsjø Vel.


Artikkeltags