Stadig nærmere svømmetoppen

NÆRMER SEG: Samantha Pepevnik nærmer seg toppen.

NÆRMER SEG: Samantha Pepevnik nærmer seg toppen.

Svømmerne fra Poseidon bet godt fra seg under helgas svømme-UM i Tromsø.

DEL

– For Poseidons tropp har helgen inneholdt store forbedringer, og mye læring via mesterskapserfaring for de unge deltakerne, skriver leder Merethe Pepevnik i en e-post til PD.

Det ble flere gode plasseringer for svømmerne fra Porsgrunn. Samantha Pepevnik var best av våre. Hun fikk en 5. plass på 100 meter. Det er godt nok til at hun kvalifiserte seg for Junior-NM. Hun ble nummer syv på 200 meter rygg, nummer åtte på 400 m, nummer ni på 200 meter. Hun skal med andre ord også delta under kortbanemesterskapet som går hjemme i Kjølnesbadet i november.

Det samme skal Julian Rennesund. Han ble nummer 100 meter rygg og oppnådde Junior kravet til NM på hjemmebane på 50m fri.

– Veien til toppen skrumper inn, og gjennom fortsatt godt trenings arbeid og utvikling er framtiden for denne gjengen veldig spennende. Alle i troppen dro hjem med mins én rekordforbedring. Ekstra hyggelig at guttelaget på 4 x 200 meter fri bestående av Peder Henriksen, Julian Rennesund, Sebastian Pedersen og Leon Magnusson svømmer seg opp fra påmeldt sist, til å klatre opp til 12. plass, skriver Pepevnik.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken