Gå til sidens hovedinnhold

Stengt, men ikke for godt

Burglar-eieren innrømmer slitsomme tider, men har en beroligende melding til hvorfor burgerdørene er stengt om dagen.

– Da hotellet rett ved bestemte seg for å ha stengt i jula, beslutta vi det samme, sier Harald Taraldlien til PD.

– Vi har merka koronaen godt, og da kanskje spesielt i Porsgrunn, men vi åpner igjen mandag 4. januar. Enn så lenge har vi fokus på restauranten i Skien, hvor det er godt trøkk på takeaway-biten, legger han til.

Burglar har vært gjennom en rekke endringer siden i mars, men Taraldlien avfeier at en eventuell permanent stenging står for tur.

– Vi har endret åpningstidene, lagt om til mer takeaway som har medført at vi har mistet mersalg og de ekstra tingene i restauranten som en følge av det, men vi er langt ifra noen krise.

– Produksjonen er i Porsgrunn, og den har vi holdt gående hele jula. Nå håper vi koronaen roer seg, slik at vi kan normalisere drifta igjen, meddeler Taraldlien.

Et lyspunkt er at de har unngått permitteringer. Det samme er Foodoras inntog i byen.

– Foodora har vært et veldig stort pluss for oss, sier Burglar-eieren.

– Den har hjulpet på, så det synes vi er moro å ha fått på plass.

Kommentarer til denne saken