Gå til sidens hovedinnhold

Studentene får trene med kjente fjes

I åtte uker får studentene ved USN tilbud om gratis trening med noen av Norges mest kjente instruktører.

– Vi er allerede i gang. Det er som å delta på gruppetrening, bare at den er digital. Studentene som melder seg på kan velge å vrake i mange treningsøkter hver dag. Siden det er Live får man også veiledning underveis, sier Andre Slaattelid, leder for SSN Trening til PD.

Avtalen med Naardic er en del av det sosiale lavterskeltilbudet USN får på plass i disse dager for å møte utfordringene studenter opplever i pandemien.

Blant instruktørene som skal veilede, trene og motivere studentene er Yngvar Andersen, kjent fra blant annet NRK-programmet Puls. Han gleder seg til å se studentene på sine timer.

– Fysisk aktivitet er ekstremt viktig for å holde motivasjonen oppe i en tung tid, og vi har senket terskelen maksimalt for å gjøre trening tilgjengelig for flest mulig studenter. Jeg håper å se mange av dem på gruppetimene framover, opplyser Andersen i pressemeldingen.

USN håper at dette er et tilbud som fenger.

– Det er mye stillesitting om dagen og mindre sosialt. Vi håper og tror at dette er et tilbud studentene kan ha god nytte av, og håper flest mulig slenger seg på, sier Slaattelid.

Kommentarer til denne saken