Pors-manager Geson, som altså var mannen bak Liens kallenavn «Baggio», tipset nemlig lokalavisa i Alta om at midtbanespilleren skulle studere i Finnmarks-byen.

– Da jeg ankom Alta, ble jeg møtt av avisoverskriften «Baggio kommer til Alta». Det gjorde jo at forventningene ble skrudd opp, og jeg var ikke helt komfortabel med det den første tiden. Jeg fikk noen kamper for dem i 1. divisjon, men jeg kom til et lag som var veldig satt, og derfor ble det med én sesong i klubben, forteller Lien.

Han startet et langt fotballiv i hjemklubben Langesund. Deretter dro han til Odd, hvor både var med på å rykke opp og ned fra 1. divisjon.

– Jeg fikk et muntlig tilbud fra Per Brogeland i Kongsvinger. Innen vi skulle møtes, signerte de en annen spiller. Geson overbeviste meg om å komme til Pors. Det var en fin tid der, sier han.

Etter et kort opphold i Alta vendte han tilbake til Langesund. Deretter bidro Lien til å spille Tollnes opp fra 3. til 1. divisjon. 48-åringen har også vært spillende trener for samarbeidsklubben LSF. Han spilte enkelte kamper for Langesund helt fram til han var 47 år.