Gå til sidens hovedinnhold

Urædd-treneren: – Gutta har trua

Urædd-trener Bent Strand er veldig fornøyd med oppkjøringen til kvalifiseringsfinalen mot Vestfossen hjemme på Kjølnes lørdag.

Strand selv har lenge sagt at han tror på opprykk. Han har ved flere anledninger sagt at spillergruppa er mer enn klare for 3. divisjon. Nå melder han at hele spillergruppa strutter av optimisme og spilleglede dagen før kampen.

– Gutta har veldig trua. Alle sammen går rundt og gleder seg veldig til det som skjer på Kjølnes lørdag. Det er jo akkurat slike kamper vi ser fram til å spille. Vi er klare, sier han.

Det har vært noen spillere som har slitt med småskader den siste tida. I den forrige kvalifiseringskampen fikk Fredrik Nordkvelle en kjenning med skade allerede etter 10 minutter, og det ble satt innbyttere i oppvarming. Han holdt kampen ut da, og Strand kan melde at Nordkvelle er spilleklar lørdag også.

– Kristoffer Kristiansen er uaktuell på grunn av skade, og det er litt usikkert med Jefferson Alejandro Ormaza. Ellers er alle skadefrie og klare til kamp. Nå er det bare å håpe på fint vær og mange hjemmesupportere på stadion, sier han.

Kommentarer til denne saken