Gjengen som satte seg på bussen hjem til Porsgrunn, vel vitende om at de neste år er tilbake i 4. divisjon, var naturligvis langt nede.

- Klart vi er skuffet. Det er selvfølgelig en nedtur å måtte ta steget ned en divisjon. Vi har en utrolig bra gjeng med spillere som har lært mye i år, noe som er viktig i et utviklingsperspektiv. Vi kommer tilbake, sier trener Stig Haddal etter at nedrykket ble et faktum.

Urædd holdt tett fram til det var spilt 40 minutter mot Sola. Da satte Arne Ravndal inn 1-0 for hjemmelaget. Flere mål ble det ikke før de siste 10 minuttene. Da scoret Sola to ganger ved Sebastian Sebulonsen og Markus Svela.

- Det var ok at vi tapte denne kampen. Sola spilte veldig direkte fotball, og på en tung gressbane gjorde de det bra. Vi hadde mye ball, men maktet ikke å score. Sola la bra trykk på oss da de gikk i angrep, oppsummerer treneren.

Avklaring til uka?

Det er usikkert om Stig Haddal og Anders Haugseth fortsetter som Urædd-trenere. Foreløpig har ikke duoen hørt noe som helst fra klubbledelsen, som ville vente til divisjonsstatusen ble avklart. Det er den definitivt nå.

- Vi vil snakke med trenerteamet til uka. Der vil vi høre hva de tenker videre, og snakke litt om hva klubben ønsker. Som sagt tidligere, er vi godt fornøyd med den jobben Stig og Anders har gjort med herrelaget til tross for at endte med nedrykk, sier sportslig leder Geir Elseth til PD.

Urædd startet med dette laget (4-3-3):

Mathias Syvertsen - Nicolay Hagen, Anders Haugseth, Mathias Pedersen, Jeremie Elepo - Sigurd Hagen, Jesper Kristiansen, August Frønes Tveten - Eirik Heldal, Eben Koranteng, Eriel Peres.