– Det har vært utfordrende, interessant, veldig lærerikt og moro, oppsummerer Müller i en mail til PD, når hun nå setter strek som leder for Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG).

– Mange saker er gjengangere, noen initiert av oss som SFO-evaluering, gratisprinsippet, både i forbindelse med skoleturer og leirskole og tilpasset opplæring for alle. Jeg har fått vært med på utrolig mye spennende, meddeler hun, og drar fram ulike møter med kunnskapsministre, Arendalsuka og skolepolitiske toppmøter som sine høydepunkter.

Som FUG-leder har Müller sjonglert vervet med en hundreprosentstilling i Herøya Industripark. Det har vært tøffe og innholdsrike år, skriver hun, og nå føler hun seg klar for å gi stafettpinnen videre.

– Jeg skal møte det nye utvalget på nyåret og komme med noen gode råd på veien. Porsgrunn blir godt representert også i det nye styret, med KFU-leder Stig Oprann som nytt utvalgsmedlem.

– Disse fire årene har gått fort. Selv om det nok blir veldig godt med «bare» hundre prosent jobb på nyåret, tror jeg nok ikke det tar lang tid før jeg ser meg om etter nye utfordringer, avslutter Müller.