Utsetter nok et mesterskap

UTSATT: Heidi Hasseleid har utsatt NM i sprangridning.

UTSATT: Heidi Hasseleid har utsatt NM i sprangridning. Foto:

NM i sprangridning for senior og unge ryttere, som skulle ha ha gått i Vallermyrene rideleir 13.-15. november er avlyst, melder Norges Rytterforbund.

DEL

Forbundet skriver på sine nettsider at på bakgrunn av smittesituasjonen som nå pågår i landet, med strenge nasjonale og lokale retningslinjer, har arrangøren og administrasjonen i NRYF blitt enige om å avlyse stevnet hos Grenland Ryttersportsklubb. Dette gjelder både INM og de åpne klassene.

– Avgjørelsen følger både av hensynet til folkehelsen og det at det vil stride mot et rettferdighetsprinsipp at ikke alle har de samme mulighetene til å delta, skriver forbundet.

– Vi har dessverre sett oss nødt til å utsette mesterskapet. Det er satt ny dato for gjennomføringen, og det er 11. - 13. desember. Vi får krysse alt vi har for at situasjonen vil endre seg til det bedre innen den tid. Vi håper i det lengste å få gjennomført dette mesterskapet, sier leder Heidi Hasseleid i Grenland Ryttersporsklubb.

Smittesituasjonen i Oslo gjør at deltakerne derfra, som også var og deltok i et stevne i Arendal helga som var, ikke hadde fått være med kommende helg.

– Vi håper som sagt at smittesituasjonen roer seg, slik at vi kan gjennomføre og ha med alle, sier Hasseleid.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken