Utsetter uttaks-samlinger

UTSATT: Gaute Brovold og Telemark fotballkrets har utsatt uttakssamlingene.

UTSATT: Gaute Brovold og Telemark fotballkrets har utsatt uttakssamlingene. Foto:

Telemark fotballkrets har avlyst alle uttakssamlingene denne helga.

DEL

Meldingen ble lagt ut på fotballkretsens nettsider fredag ettermiddag. De skriver at i lys av regjeringens nye smitteverntiltak, er det besluttet at NFF Telemark utsetter de planlagte uttakene til krets- og sonelag som skulle vært gjennomført helgen 7.-8. november på henholdsvis Pors, Storm og Notodden.

– Vi støtter oss til forsiktighetsprinsippet, og anser det som uklokt å samle et stort antall spillere, trenere og foresatte på tvers av svært mange forskjellige klubber akkurat nå. Uttakene er utsatt til januar. Alle spillerne som skulle deltatt på uttakene vil få muligheten til å vise seg fram, skriver kretsen.

Samtidig sier Fotballforbundet at kampene i barne- og ungdomsfotballen kan avvikles som planlagt. Men all aktivitet i kretslag og sonelag er avlyst ut året.

– Utover dette vil kamper i barne- og ungdomsfotballen, samt treninger med kontakt i henhold til fase 1, fortsette som tidligere. Fotballens koronahåndbok vil bli løpende oppdatert, og klubbene oppfordres til å følge nøye med. Det vil også kunne dukke opp restriksjoner i ulike kommuner, sier de.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken